logo.png

Впроваджено новий порядок укладання договорів / додаткових договорів

11-11-2009

Увага!
З 10 листопада 2009 року впроваджено новий порядок укладання договорів / додаткових договорів з клієнтами ВАТ «ВДЦП», а саме:


У розділах «Послуги Емітентам / Зберігачам / Реєстроутримувачам – Укладання договорів» сайту розміщені шаблони типових договорів/додаткових договорів з Емітентами / Зберігачами / Реєстроутримувачами відповідно.

Якщо клієнт вважаєте за необхідне укласти з депозитарієм типовий договір/додатковий договір, йому необхідно заповнити електронну Заявку на укладання договору/додаткового договору. Форма заявки розміщена на сайті разом з шаблонами типових договорів у розділах «Послуги Емітентам / Зберігачам / Реєстроутримувачам – Укладання договорів» відповідно.

Після заповнення клієнтом Заявки, клієнту буде надано номер даної Заявки та будуть надані (засобом, вказаним у Заявці) всі примірники (роздруковані та прошиті) відповідного договору/додаткового договору, які після підписання і скріплення печаткою зі сторони клієнта, йому необхідно бути повернути на поштову адресу депозитарію (04107, м. Київ, вул. Тропініна, 7-г) або надати до депозитарію особисто.

Депозитарій після отримання та підписання відповідного договору/додаткового договору надасть клієнту (засобом, вказаним у заявці) його примірник(и) договору/додаткового договору(ів).

У разі виникнення у клієнта зауважень та пропозицій щодо типових договорів/додаткових договорів, клієнт може:

Після заповнення клієнтом Заявки на укладання договору/додаткового договору додатково надіслати свої пропозиції та зауваження до депозитарію на електронну адресу: legal_dep@ausd.com.ua

У разі неприйняття депозитарієм зауважень та пропозицій клієнта на електронну адресу клієнта (ту, з якої надійшли пропозиції, або іншу, вказану клієнтом) буде надіслана аргументована відмова.

У разі прийняття депозитарієм зауважень та пропозицій клієнта на електронну адресу клієнта (ту, з якої надійшли пропозиції, або іншу, вказану клієнтом) буде надіслана згода та будуть надані (засобом, вказаним у заявці) всі примірники (роздруковані та прошиті) відповідного договору/додаткового договору з урахуванням пропозицій клієнта. Всі примірники договору/додаткового договору після підписання і скріплення печаткою зі сторони клієнта, йому необхідно бути повернути на поштову адресу депозитарію (04107, м. Київ, вул. Тропініна, 7-г) або надати до депозитарію особисто.

Депозитарій після отримання та підписання відповідного договору/додаткового договору надасть клієнта (засобом, вказаним у заявці) його примірник(и) договору/додаткового договору (ів).

Для того, щоб подивитися шаблони типових договорів/додаткових договорів з Емітентами / Зберігачами / Реєстроутримувачами або заповнити заявку перейдіть у розділ «Послуги Емітентам / Зберігачам / Реєстроутримувачам – Укладання договорів» сайту відповідно.

У разі ускладнень або виникнення питань просимо звертатись за телефоном: (044) 585-42-43