logo.png

ВДЦП успішно провів семінар-практикум для емітентів

29-01-2010

28 січня 2010 року спеціалісти ПрАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів» успішно провели перший з серії семінарів-практикумів «Переведення випуску акцій у бездокументарну форму існування».

Процедура переведення акцій в бездокументарну форму існування складна та потребує наявності спеціальних знань. Тому, з метою донесення до відома емітентів вимог ЗУ «Про акціонерні товариства» щодо існування акцій в бездокументарній формі, роз’яснення основних положень відповідних нормативно-правових актів та розкриття докладного порядку дій емітента при здійсненні дематеріалізації, ВДЦП ініціював проведення серії безкоштовних семінарів-практикумів для емітентів цінних паперів «Переведення випуску акцій у бездокументарну форму існування».

У семінарі взяли учать представники акціонерних товариств, зберігачів цінних паперів, реєстраторів, торговців цінними паперами та юридичних фірм. Учасники активно обговорювали питання, які піднімались на семінарі, задавали запитання спеціалістам ВДЦП та ділилися практичним досвідом.

Спеціалісти ВДЦП проводитимуть безкоштовні семінари-практикуми для емітентів цінних паперів «Переведення випуску акцій у бездокументарну форму існування» кожен другий та четвертий четвер кожного місяця.

Наступний семінар-практикум відбудеться 11 лютого 2010 року.

Анонси усіх семінарів ВДЦП з питань переведення випуску акцій у бездокументарну форму існування