logo.png

ВДЦП разом з партнерами проводить семінар у Дніпропетровську

23-03-2010

Всеукраїнський депозитарій цінних паперів за участі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та спільно з ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» і юридичною фірмою «ЮСТ Україна» на базі Дніпропетровського університету економіки та права запрошують усіх бажаючих взяти участь у семінарі:

«Організація роботи акціонерних товариств для виконання норм Закону України «Про акціонерні товариства. Практичні питання переведення випуску акцій в бездокументарну форму існування».

Семінар відбудеться 08 квітня 2010 року в приміщенні Дніпропетровського університету економіки та права за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Набережна Леніна, 18.

Початок семінару о 12:00. Початок реєстрації об 11:30.

Метою проведення семінару є допомога емітентам акцій організувати роботу в процесі виконання норм ЗУ «Про акціонерні товариства», в тому числі норми щодо існування акцій в бездокументарній формі, роз’яснення основних положень Закону та відповідних нормативно-правових актів, розкриття порядку дій емітента для здійснення дематеріалізації та надання пояснень і консультацій з питань, що виникають у емітентів в процесі приведення своєї дільності у відповідність до вимог Закону.

В програмі семінару:
• Закон України «Про акціонерні товариства»: загальні збори акціонерів, організація корпоративного управління, особливості укладення угод, рекомендації щодо написання статуту;
• докладний порядок дій емітента для переведення випуску акцій у бездокументарну форму існування, строки виконання процедур дематеріалізації;
• учасники дематеріалізації: дії депозитарію та зберігача, строки здійснення операцій, документи, тарифи;
• відповідальність емітентів за невиконання або несвоєчасне виконання норм ЗУ «Про акціонерні товариства».
До участі запрошуються представники акціонерних товариств, у тому числі банків та небанківських фінансових установ.

Участь у семінарі БЕЗКОШТОВНА

На семінарі будуть роздані методичні матеріали для емітентів, які здійснюють дематеріалізацію, підготовлені Всеукраїнським депозитарієм цінних паперів.

Реєстрація обов’язкова. Для участі у семінарі, необхідно заповнити реєстраційну форму та надіслати:
факсом +38 044 585-42-40 (внутрішній 1019) або
електронною поштою seminar@ausd.com.ua

Довідки за телефонами:
+ 38 044 585-42-40 (41), внутрішній 1018
+38 (056) 372-88-12, +38 (0562) 31-20-37

Подивитися детальну програму та отримати Заявку можна тут