logo.png

Представники ВДЦП взяли участь у семінарі Sibos 2010

01-11-2010

В.о. голови Правління ПрАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів» Юрій Шаповал та Голова правління ВАТ «Міжрегіональний фондовий союз» Микола Швецов взяли участь у семінарі Sibos 2010, що пройшов 25-29 жовтня 2010 року у м. Амстердам (Нідерланди) під егідою товариства SWIFT.

 

Серед розмаїття заходів, що проходили в рамках семінару, варто відзначити пленарні засідання і підфоруми, що були присвячені обговоренню загальносвітових тенденцій розвитку депозитарно-клірингової діяльності, стратегії SWIFT на наступні п’ять років, перспектив запровадження нового стандарту обміну повідомленнями ISO 20022. Зокрема, представники ВДЦП і МФС провели цілу низку двосторонніх зустрічей з представниками іноземних компаній, що брали участь у роботі семінару.

 

Варто відзначити, що участь у щорічних семінарах Sibos надає унікальну можливість для спілкування і обміну досвідом з керівниками найбільших банків, депозитарних установ та постачальників програмного забезпечення для організацій, що займаються розрахунково-кліринговою діяльністю.