logo.png

Семінар щодо функціонування кореспондентських рахунків депозитаріїв

02-11-2010

Сьогодні, 2 листопада 2010 року, у приміщенні ВДЦП відбувся черговий семінар для зберігачів, присвячений принципам функціонування кореспондентських рахунків депозитаріїв.


В рамках семінару було докладно розкрито порядок виконання зберігачами операцій по кореспондентським рахункам депозитаріїв, зокрема операцій зарахування  та списання цінних паперів  в залежності від того, в якому депозитарії депонований глобальний сертифікат емітента. Працівниками операційного управління ВДЦП зберігачам було  також представлено схеми виконання операцій, пов’язаних з дематеріалізацією цінних паперів та операцій, пов’язаних зі зміною власником місця зберігання цінних паперів (зміна депозитарію).


Учасників семінару переважно цікавили практичні питання, які виникають в процесі здійснення зазначених операцій, були надані пропозиції щодо вдосконалення цих процесів.


Нагадаємо, ПрАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів» з 19 жовтня 2010 року розпочав серію семінарів для зберігачів цінних паперів, які проводитимуться двічі на місяць по вівторкам. Крім того, тематика та розгляд питань на семінарах буде формуватися у відповідності з побажаннями учасників. Пропозиції та побажання щодо розгляду окремих питань на семінарах приймаються на електронну адресу seminar@ausd.com.ua


Зареєструватись для участі у семінарах можна за телефоном: 044 585-42-40 (вн. 1315, 1316), електронною поштою seminar@ausd.com.ua, або скориставшись сервісом – Центр он-лайн обслуговування клієнтів