logo.png

Семінар щодо принципів функціонування кореспондентських рахунків депозитаріїв

30-11-2010

30 листопада 2010 року у приміщенні ВДЦП відбувся семінар на тему: «Принципи функціонування кореспондентських рахунків депозитаріїв. Операції по кореспондентських рахунках НДУ та ВДЦП».

 

Семінар провів заступник начальника операційного управління Богдан Жиров, який детально розповів про порядок виконання зберігачами операцій по кореспондентським рахункам депозитаріїв та дав вичерпні відповіді на питання, що виникали у ході бесіди.

 

Крім того, всі учасники семінару отримали методичні матеріали щодо принципів функціонування кореспондентських рахунків депозитаріїв. В даних матеріалах особливу увагу приділено практичним аспектам, де поетапно із використанням схематичних зображень розкрито необхідні дії емітентів в тому чи іншому випадку. Зокрема, в методичних матеріалах міститься детальний опис дій при здійсненні операцій зарахування  та списання цінних паперів  в залежності від того, в якому депозитарії депонований глобальний сертифікат емітента.

 

Нагадаємо, пропозиції та побажання щодо розгляду окремих питань надсилайте на електронну адресу seminar@ausd.com.ua. Наші фахівці обов‘язково їх врахують при підготовці до наступних семінарів, а також із задоволенням дадуть відповіді на всі питання, які Вас цікавлять.