logo.png

Наглядова рада вирішила низку нагальних питань

07-12-2010

6 грудня 2010 року відбулося засідання Наглядової ради Всеукраїнського депозитарію цінних паперів (ВДЦП), під головуванням Василя Рогового.


У ході засідання було обрано голову та членів Правління ВДЦП, розглянуто звіт Правління за 10 місяців 2010 року та обговорено основні завдання товариства на наступний рік.


Зокрема, головою Правління Всеукраїнського депозитарію цінних паперів було обрано Миколу Швецова, а членами Правління у складі першого заступника та заступника голови Правління стали Юрій Шаповал та Олексій Константінов.


Обговоривши результати роботи Правління за 10 місяців 2010 року, який став для депозитарію роком розвитку, впровадження нових технологій та запуску нових проектів, члени Наглядової ради розглянули основні завдання товариства на наступний рік.


Серед пріоритетних завдань ВДЦП на 2011 рік визначено: продовження запровадження технологій клірингу та розширення його можливостей, модернізація електронного документообігу з клієнтами, впровадження уніфікованих розрахунків як за корпоративними, так і за державними цінними паперами з використанням технології DVP з використанням процедур клірингу, здійснення комплексу заходів із залучення нових клієнтів та запровадження нових послуг тощо.