logo.png

Семінар щодо розрахунково-клірингової діяльності ВДЦП

15-12-2010

14 грудня 2010 року у приміщенні ВДЦП відбувся семінар на тему: «Розрахунково-клірингова діяльність ВДЦП», який завершив цьогорічну серію семінарів для зберігачів.

Не дивлячись на те, що ця тема вже розглядалася на семінарах раніше, начальник управління клірингу ВДЦП Лариса Довбиш подала її у формі діалогу з учасниками заходу, тобто бесіда проходила у площині  практичного застосування.

 
Також учасники отримали методичні матеріали щодо розрахунково-клірингової діяльності ВДЦП, де детально описано  особливості взаємодії ПрАТ «ВДЦП» з фондовими біржами, наданий порядок проведення розрахунків за угодами, укладеними на фондових біржах з використанням технологій «ринок заявок» та «ринок котирувань», розглянуто особливості функціонування рахунків у національній валюті.

Звертаємо Вашу увагу на те, що на початку наступного року буде продовжено цикл семінарів за тематиками, які Вас цікавлять, тому надсилайте на електронну адресу seminar@ausd.com.ua пропозиції та побажання щодо розгляду окремих питань , які обов‘язково будуть висвітлені фахівцями ВДЦП.