logo.png

Відбувся семінар з питань дематеріалізації у Харкові

17-02-2011

У м.Харків 16 лютого відбувся безкоштовний семінар на тему «Дематеріалізація цінних паперів».


Семінар для емітентів провела радник голови Правління Ірина Гнатюк з метою надання фахової інформації про основні засади та порядок переведення випуску іменних цінних паперів документарної форми існування у бездокументарну.


Окремим питанням на семінарі було роз’яснення змін у законодавчій та нормативній базі України, нововведень у процедурі здійснення дематеріалізації, а також їх практичного застосування.


Зокрема, Ірина Гнатюк детально описала етапи та послідовність дій емітентів при переведенні акцій у бездоментарну форму, встановлення відносин з депозитарієм. З огляду на нещодавні нововведення, радник голови Правління ВДЦП акцентувала увагу на зміні вимог до оформлення та депонування глобального сертифакату, затверджених рішенням ДКЦПФР від 13.09.2006 N 806.


Фінальна частина семінару пройшла у форматі круглого столу та була присвячена питанням-відповідям, а також обміну досвіду між учасниками та спікером заходу.


Усі слухачі отримали пакети роздаткових матеріалів з методичною збіркою для емітентів, які здійснюють дематеріалізацію акцій.

 

Нагадаємо, Всеукраїнський депозитарій цінних паперів у містах України проводить оновлений цикл безкоштовних семінарів, присвячених тематиці дематеріалізації цінних паперів.


Слідкуйте за нашими анонсами, щоб не пропустити семінар у Вашому місті.


Участь у семінарах БЕЗКОШТОВНА за попереднім записом за тел. 044 585 42 42 вн. 1315, 1316, 1323, 1018, факсом – вн. 0 або на seminar@ausd.com.ua.