logo.png

Зміни до Регламенту здійснення депозитарної діяльності

28-03-2011

 28.03.2011р.

 

Внесено зміни до Регламенту здійснення депозитарної діяльності ПрАТ «ВДЦП»

  

Повідомляємо, що у зв’язку з відкриттям спеціалізованого структурного підрозділу депозитарію в місті Дніпропетровськ рішенням Правління 25.03.2011р. внесено зміни до Регламенту здійснення депозитарної діяльності депозитарію цінних ПрАТ «ВДЦП», які наберуть чинності з 11.04.2011 року.

Згідно рішення Правління змінено форму розпорядження на складання зведеного облікового реєстру (додатки 24 і 36 до Регламенту) і внесено зміни до п.8.3.11 Регламенту. Зокрема, відтепер передбачено можливість за бажанням емітента/реєстратора одержати зведений обліковий реєстр у місті Дніпропетровськ (у вигляді паперового документа, файлу dbf-формату на CD-диску).

Також емітенти, які є клієнтами системи електронного документообігу депозитарію (СПЕД), мають можливість одержати зведений обліковий реєстр та довідки про перелік про перелік власників цінних паперів-нерезидентів/ власників цінних паперів-резидентів, власників цінних паперів юридичних осіб/ власників цінних паперів-фізичних осіб у вигляді електронного документа засобами СПЕД.