logo.png

Відбувся семінар-практикум для емітентів

25-11-2011

25.11.2011

 

24 листопада 2011 року в приміщенні ВДЦП відбувся безкоштовний семінар-практикум для емітентів на тему: «Кліринг та розрахунки за операціями емітентів на фондових біржах».


В якості доповідача виступила начальник управління клірингу Лариса Довбиш. Вона  докладно розповіла учасникам заходу загальні умови для обслуговування операцій емітента на фондових біржах, технології розрахунків ВДЦП за операціями емітентів, зосередила увагу присутніх на порядку відкриття емітентам додаткових рахунків у цінних паперах.


Учасники брали активну участь у обговоренні питань здійснення ВДЦП розрахунків за операціями емітента, зокрема, порядку розміщення/продажу цінних паперів, їх переказу на додатковий рахунок, блокування цінних паперів для забезпечення торгів на фондовій біржі, розрахунки за операціями, порядок викупу/погашення цінних паперів, зарахування грошових коштів для забезпечення розрахунків  тощо. Також у ході семінару-практикуму було розглянуто зразки підготовки розпоряджень  емітентів.


Крім того, учасники семінару отримали відповідні матеріали,  проконсультувалися у фахівців та обмінялися власним досвідом.

 

Нагадуємо, ВДЦП розпочав цикл безкоштовних семінарів. Якщо Ви бажаєте розглянути на семінарах певні питання, надсилайте відповідні пропозиції  на електронну пошту: seminar@ausd.com.ua, або факсом 044 585-42-42 (внутрішній 0) і вони будуть включені до програми семінарів.