logo.png

Допомога у оформленні розпоряджень: визначення дати обліку

04-05-2012

04.05.2012

 

Щоб допомогти нашим клієнтам  належно оформити розпорядження, які подаються до ВДЦП, на нашому сайті запроваджено новий безкоштовний сервіс – формування розпоряджень на складання зведеного облікового реєстру власників цінних паперів, переліку осіб, які мають право на участь у загальних зборах та переліку осіб, які мають право на отримання доходу за цінними паперами.

 

Для того, щоб скористатись даним сервісом, необхідно на нашому сайті, у розділі «Послуги емітентам та акціонерам», обрати рубрику «Допомога у оформленні розпоряджень» і заповнити спеціальну форму відповідно до інструкцій.

Важливо: сервіс з допомоги у формуванні розпоряджень доповнено можливістю автоматичного розрахунку дати обліку. Перейшовши за посиланням у формі «Розрахунок дати обліку» та заповнивши поле «Дата проведення зборів акціонерів», клієнт отримає на екрані автоматично розраховані дати: дату обліку для складання реєстру (переліку) акціонерів для проведення загальних зборів (за три робочі дні до дати проведення зборів) та кінцеву дату подання розпорядження до ВДЦП (за три робочі дні до розрахованої дати обліку).

Нагадуємо також, що всі вищезазначені розпорядження можуть бути подані до депозитарію в будь-який день після закінчення дати обліку (тобто на минулу дату обліку).

 

! Звертаємо особливу увагу, що оформлене за допомогою даного сервісу розпорядження обов‘язково має бути подане до ВДЦП у паперовому вигляді. Розпорядження буде зареєстровано та прийнято на опрацювання лише після отримання депозитарієм його паперової форми.


04.05.2012