logo.png

У Києві відбулася IX Міжнародна конференція АЦДЄ

13-09-2012

6 – 8 вересня 2012 року у Києві відбулася IX Міжнародна конференція Асоціації центральних депозитаріїв Євразії (АЦДЄ) «Роль центрального депозитарію в пост-трейдинговій інфраструктурі», організована спільно Всеукраїнським депозитарієм цінних паперів (ВДЦП) та Національним депозитарієм України (НДУ).

 

Захід урочисто відкрили Голова АЦДЄ Микола Швецов (ВДЦП), Сергій Румпа – Голова Правління НДУ та Анатолій Амелін – член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).



 k

 


Робота конференції була поділена на три сесії. Дві з них були присвячені доповідям з актуальних питань міжнародних стандартів і глобальних тенденцій розвитку систем розрахунків на ринках цінних паперів, а також міжнародній практиці розрахунково-клірингової діяльності.

 

Обрана тема конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну досвідом та думками між учасниками заходу із зазначеної проблематики в дусі дискусії під час третьої, завершальної, сесії.



 h


Крім того, відбулися щорічні загальні збори учасників АЦДЄ, на яких було обговорено поточні питання роботи АЦДЄ та плани на майбутнє. Учасникам представили нового секретаря АЦДЄ Сергія Берневегу. Наступним Головою АЦДЄ на майбутній рік став Едді Астанін, керівник Національного розрахункового депозитарію. Саме російський депозитарій буде приймаючою стороною конференції АЦДЄ у 2013 році.



 j

 b

 


Завершальною нотою всіх офіційних заходів було ознайомлення учасників із культурою та традиціями України під час екскурсії до Національного музею народної архітектури і побуту та оглядової екскурсії Києвом.




 f

 g

 r

 t


13.09.2012