logo.png

Нові послуги для емітентів

13-11-2012

З метою підвищення рівня обслуговування емітентів та надання їм можливості:

 

- прискорити проведення операцій,

- скоротити витрати,

- мінімізувати кількість помилок при заповненні розпоряджень

 

З 1 грудня 2012 року «ВДЦП» розширює засоби оформлення та надання емітентами розпоряджень до «ВДЦП» і запроваджує нові послуги:

 

 

 

При цьому, при наданні розпорядження засобами СПЕД, вартість обробки розпорядження окремо не стягується, а вважається такою, що включена до вартості операції, на виконання якої надано таке  розпорядження.

 

В разі надання розпорядження у вигляді паперового документа з штрих-кодом вартість обробки розпорядження становить 5 грн за одне розпорядження.

 

При наданні розпорядження у вигляді паперового документа без штрих-коду, вартість обробки розпорядження становить 25 грн за одне розпорядження.

 

Крім того, у  випадку, якщо сумарна вартість інших  послуг за поточний календарний місяць, що надаються емітенту, дорівнює чи перевищує 3000 грн., вартість обробки розпоряджень окремо не стягується.

 

Також повідомляємо, що у зв’язку із запровадженням нових послуг рішенням Правління ПрАТ «ВДЦП» (Протокол №42 від 26.10.2012 р.) були внесені відповідні зміни до тарифів депозитарію та Регламенту здійснення депозитарної діяльності депозитарію цінних паперів приватним акціонерним товариством «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів», які набувають чинності 1 грудня 2012 року (зміни розміщені у розділі «Регламентні документи»).


13.11.2012