logo.png

До уваги клієнтів: порядок оплати послуг ПАТ «Розрахунковий центр»

20-11-2013

Відповідно до укладених з ПАТ «Розрахунковий центр» договорів, ПАТ «Розрахунковий центр» здійснює договірне списання коштів з поточного або кореспондентського рахунку клієнта.


Нарахування плати за послуги  за всіма типами договорів здійснюється в останній день місяця, за винятком операцій з іноземною валютою та окремими видами послуг відповідно до укладених додаткових договорів. Договірне списання коштів за нарахованими послугами здійснюється після 18.00 з першого по двадцятий день місяця наступного за місяцем надання послуг. У випадку відсутності коштів на кінець операційного дня на поточному/кореспондентському  рахунку клієнта з двадцять першого до останнього робочого дня місяця ПАТ «Розрахунковий центр» здійснює  договірне списання коштів у цей період протягом будь-якого  операційного дня (з 9.30 до 17.30). У випадку неможливості оплати послуг протягом місяця з дати останнього дня місяця надання послуги, надання послуг через систему «Інтернет-банкінг» буде припинено.


Звертаємо увагу клієнтів на те, що не потрібно здійснювати самостійно переказ коштів в рахунок погашення дебіторської заборгованості за аналітичними рахунками 3570* та/або  3578*, що відкриті в рахунок заборгованості. Клієнту достатньо здійснити поповнення поточного/кореспондентського рахунку у ПАТ «Розрахунковий центр» і договірне списання коштів  буде здійснено автоматично.

З метою отримання детальної інформації про надані послуги за відповідними договорами необхідно встановити програмне забезпечення СПЕД.


20.11.2013