logo.png

Внесено зміни до Регламенту обслуговування клієнтів

13-12-2013

16 грудня 2013 року набуває чинності нова редакція «Регламенту обслуговування клієнтів в публічному акціонерному товаристві «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках». Відповідний документ, викладений у новій редакції, було затверджено Правлінням Розрахункового центру 5 грудня 2013 року.


Зміни до «Регламенту обслуговування клієнтів в публічному акціонерному товаристві «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» було внесено з метою уточнення переліку документів, що подаються клієнтами до Розрахункового центру при відкритті поточного рахунку юридичній особі (для нетипових клієнтів: це корпоративні інвестиційні фонди та пайові інвестиційні фонди).


Також у зв’язку із затвердженням «Програми ідентифікації та вивчення клієнтів публічного акціонерного товариства Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» внесено зміни до форми опитувальника, що заповнюється та подається клієнтом.


Розрахунковий центр до 31 грудня 2013 року приймає від клієнтів документи, заповнені згідно вимог попередньої редакції «Регламенту обслуговування клієнтів в публічному акціонерному товаристві «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» у випадку, якщо дата заповнення, вказаних документів, зазначена в період дії попередньої редакції Регламенту.


13.12.2013