logo.png

Внесено зміни до тарифів

11-09-2014

16 вересня 2014 року набирає чинності нова редакція тарифів ПАТ «Розрахунковий центр». Відповідне рішення було прийняте на засіданні Правління та покликане впорядкувати операційну діяльність банку, встановити тарифи на певні послуги, які надаються за запитами клієнтів банку, а саме:

 

  • надання засвідченої Банком копії договору, укладеного між Банком і клієнтом;
  • надання дублікату виписки про залишки та обіг коштів на поточному або кореспондентському рахунку у паперовій формі;
  • надання довідки про відкриття поточного/кореспондентського рахунку у паперовій формі;
  • надання довідки про відкриття клірингового рахунку/субрахунку у паперовій формі;
  • надання довідки про розмір середньоденних залишків грошових коштів на поточному/кореспондентському рахунку клієнта у паперовій формі;
  • обслуговування клірингового рахунку (включаючи субрахунки такого рахунку) після 20:00.


Звертаємо вашу увагу, що послуги банку з подовження операційного дня можуть бути надані виключно після закінчення дії Постанови правління Національного банку України «Про введення додаткових механізмів для стабілізації грошово-кредитного та валютного ринків України» №540 від 29.08.2014р. Так, відповідно до п. 2 зазначеної Постанови - до 2 грудня 2014 року включно операційний день Банку триватиме до 18:00 без можливості подовження.


З Тарифами на послуги ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОГОВОРІВ НА ФІНАНСОВИХ РИНКАХ» можна ознайомитись на сайті та у приміщенні Розрахункового центру.