logo.png

Внесено зміни до тарифів

07-04-2017

18 квітня 2017 року набирає чинності нова редакція Тарифів на послуги ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОГОВОРІВ НА ФІНАНСОВИХ РИНКАХ".

Нововведення обумовлені запровадженням нових сервісів та послуг для клієнтів, зокрема нової послуги з відкриття клієнту учасника клірингу відокремленого клірингового субрахунку зі спеціальним режимом використання.

Спеціально для зручного та ефективного користування даною послугою Розрахунковим центром оптимізовано тарифи та суттєво знижено вартість відкриття поточного та кореспондентського рахунку. Так, з 18 квітня 2017 року встановлено єдиний тариф на відкриття поточного та кореспондентського рахунку у розмірі 100 грн.

Більше того, скасовано плату за закриття поточного / кореспондентського рахунку адже дана послуга входитиме до вартості відкриття поточного та кореспондентського рахунку.

Також скасовано плату за підключення поточного або кореспондентського рахунку клієнта до системи дистанційного обслуговування "Інтернет-банкінг", так як дана послуга також входить до вартості розрахункового обслуговування поточного або кореспондентського рахунку в системі дистанційного обслуговування "Інтернет-банкінг".