logo.png

Затверджено нову редакцію Тарифів Розрахункового центру

18-05-2022

Шановні колеги!

У зв’язку зі значною активізацією процесу реєстрації нових клієнтів у кліринговій системі, пов’язаною з продажем військових облігацій внутрішньої державної позики фізичним особам, Розрахунковим центром було розроблено зміни та доповнення до Тарифів ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках».

Нова редакція Тарифів була схвалена Правлінням ПАТ «Розрахунковий центр» (Протокол №15 від 02.05.2022р.) та надана на розгляд Експертній раді ПАРД.

За наслідками прийнятого 16.05.2022р. Експертною радою ПАРД рішення про схвалення проекту нової редакції Тарифів ПАТ «Розрахунковий центр», Правлінням Розрахункового центру, на засіданні, яке відбулося 18.05.2022р. (Протокол №18), було затверджено Тарифи на послуги публічного акціонерного товариства «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках» у новій редакції.

Тарифи набирають чинності з 26 травня 2022 року та застосовуватимуться при нарахуванні комісійних платежів починаючи з травня місяця 2022 року включно.

Нові Тарифи ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках»  розміщено за посиланням.