logo.png

Зменшення вартості валютних операцій

20-09-2022

Шановні клієнти!

Нагадуємо вам, що з липня цього року у вас є можливість здійснювати на організованих ринках капіталу правочини щодо облігацій внутрішньої державної позики України, номінованих в іноземній валюті, з розрахунками у валюті номіналу, які забезпечує Розрахунковий центр в режимі DVP.

Також нагадуємо, що розуміючи негативний вплив воєнного стану на економіку України та бюджети учасників клірингу, наразі Розрахунковий центр здійснює тарифікацію відповідних послуг виключно у розмірі компенсації тарифів АТ «Укрексімбанк» на здійснення переказів коштів в іноземній валюті.

Хороша новина, яку ми хочемо повідомити вам, полягає у тому, що за зверненням Розрахункового центру АТ «Укрексімбанк» було прийнято рішення суттєво знизити тарифи за операціями Розрахункового центру.

Так, з сьогоднішнього дня вартість валютних переказів буде наступною:

 

Нагадуємо, що з усіма подробицями щодо підключення до можливостей валютного клірингу можна ознайомитись в окремому розділі на нашому сайті.

 

Щиро сподіваємось, що такі нововведення дозволять збільшити обсяги та кількість здійснюваних вами операцій, сприятимуть підвищенню ліквідності на ринках капіталу і відновленню економіки нашої країни.

Все буде Україна!