logo.png

Оголошення про формування робочої групи з розвитку ринків РЕПО та СВОП

02-10-2023

Шановні колеги!

Протягом трьох років при Розрахунковому центрі функціонувала Робоча група з розвитку ринку РЕПО, яка для нас стала дуже цінним радником і партнером при запуску та подальшому становленні ринку РЕПО.

В зв’язку з підготовкою до впровадження клірингу валютних свопів ми вирішили перезаснувати робочу групу, надавши їй більш широке коло повноважень. Дякуємо всім учасникам клірингу, які взяли участь у роботі Робочої групи з розвитку ринку РЕПО, та заявляємо про свою готовність до продовження спільної роботи у складі оновленої робочої групи.

Так, Розрахунковий центр оголошує про формування Робочої групи з розвитку ринків РЕПО та своп. Метою її створення є представництво інтересів клієнтів Розрахункового центру та експертної спільноти, а також консультування і надання рекомендацій Правлінню щодо розвитку ринків РЕПО та своп.

Робоча група буде діяти відповідно до Положення про Робочу групу з розвитку ринків РЕПО та своп ПАТ «Розрахунковий центр»

Оновлена Робоча група формується зі складу клієнтів Розрахункового центру (учасників клірингу), а також з експертів ринків капіталу. Для обрання до складу Робочої групи необхідно надати заявку на участь у довільній формі засобами ПЗ «Інтернет-кліринг» або на електронну адресу repo@settlement.com.ua(з електронним підписом або наступним наданням оригіналу в паперовому вигляді).

Заявка на участь повинна містити:

1) виявлення бажання учасника клірингу або експерта увійти до складу Робочої групи;

2) декларацію (запевнення) щодо дотримання заявителем (для учасників клірингу – його представниками, які можуть приймати участь у засіданнях) вимог цього Положення;

3) зобовʼязання щодо забезпечення конфіденційності інформації, яка може бути отримана при здійсненні Робочою групою своєї діяльності;

4) для учасників клірингу:

 - посада, прізвище, імʼя, по батькові та контактні дані особи (щонайменше: мобільний телефон, електронна адреса), відповідальної за комунікацію з Розрахунковим центром щодо роботи Робочої групи;

- посада та прізвище, імʼя, по батькові представника Учасника, який уповноважений брати участь у засіданнях Робочої групи з правом голосу (інформація може бути надана щодо декількох представників із зазначенням черговості надання права голосу у випадку участі у засіданні одночасно двох і більше представників Учасника);

5) для експертів: прізвище, імʼя, по батькові та контактні дані (щонайменше: мобільний телефон, електронна адреса) експерта.

 

Заявки приймаються до 5 жовтня 2023 року включно.

Ваші запитання, будь ласка, надсилайте на електрону адресу: repo@settlement.com.ua