logo.png

НОВА РЕДАКЦІЯ РЕГЛАМЕНТУ ПРОВАДЖЕННЯ КЛІРИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПАТ «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР»

02-06-2023

Шановні клієнти!

Рішенням Правління Розрахункового центру, засідання якого відбулося 02 червня 2023 року (Протокол № 25), затверджено нову редакцію Регламенту провадження клірингової діяльності ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР З ОБСЛУГОВУВАННЯ ДОГОВОРІВ НА ФІНАНСОВИХ РИНКАХ» (далі – Регламент).

Оновлена редакція Регламенту містить зміни щодо обліку гарантійного забезпечення за договорами РЕПО, укладеними учасниками клірингу на організованому ринку капіталу від свого імені в інтересах клієнтів учасників клірингу в режимі «РЕПО з контролем ризиків». Зокрема зміни пов’язані з можливістю обліку на відокремлених, індивідуальних та колективних клірингових субрахунках учасників клірингу гарантійного забезпечення за договорами РЕПО, укладеними учасниками клірингу на організованому ринку капіталу від свого імені в інтересах клієнтів учасників клірингу в режимі «РЕПО з контролем ризиків».

 

Нова редакція Регламенту набирає чинності з 12.06.2023р.

З метою врахування побажань учасників клірингу при впровадженні проекту, просимо повідомити про Вашу зацікавленість у користуванні вказаною опцією за телефонами:

044-585-42-40,41,42

внутр.: 1048

Андрій Ковтун

або на електронну пошту: kovtun@settlement.com.ua