logo.png

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ РИНКІВ КАПІТАЛУ

25-09-2020

Шановні колеги!

23 вересня 2020 року засобами ZOOM Розрахунковий центр спільно з Незалежною асоціацією банків України та Професійною асоціацією учасників ринків капіталу та деривативів провів онлайн-конференцію, присвячену новому сервісу "РЕПО з контролем ризиків".

У ході конференції було презентовано "РЕПО з контролем ризиків" – сервіс грошового ринку, де Розрахунковий центр виконуватиме функцію Центрального контрагента. В конференції взяли участь член НКЦПФР Дмитро Тарабакін, начальник управління депозитарної діяльності НБУ Андрій Супрун, та заступник директора Департаменту відкритих ринків НБУ Микола Селехман. Конференція також виявила велику зацікавленість як професійних учасників фінансового ринку, так і споживачів фінансових послуг: одночасно, в онлайні, презентацію РЕПО з контролем ризиків слухали і дивились більше 100 осіб.

Голова Правління Розрахункового центру Олег Ткаченко відповів на запитання учасників, оголосив про створення Робочої групи з розвитку ринку РЕПО (докладніше читайте у наступних новинах), запевнив присутніх у максимальній відкритості Розрахункового центру та готовності до наступних комунікацій з учасниками ринку.

За цим посиланням є можливість отримати основну презентацію: Презентація "Репо з контролем ризиків"

Посилання на запис конференції на YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ST_EjV0mXZw

Ваші запитання, будь ласка, надсилайте на електронну адресу: repo@settlement.com.ua

Дякуємо за участь та сподіваємось на Вашу зацікавленість та подальшу плідну співпрацю.