logo.png

ПОРЯДОК ОПЛАТИ КЛІЄНТАМИ ПОСЛУГ ПАТ «РОЗРАХУНКОВИЙ ЦЕНТР» В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

01-04-2022

Шановні клієнти!

Зважаючи на форс-мажорні обставини, пов’язані з вторгненням Російської Федерації на територію України та введенням на території України воєнного стану, Правлінням Розрахункового центру (Протокол №10 від 30.03.2022р.) було прийнято наступні рішення щодо оплати клієнтами послуг ПАТ «Розрахунковий центр»:

  1. Тимчасово, на період з лютого 2022 року і протягом дії воєнного стану, не застосовувати відключення від системи Інтернет-кліринг та жодні інші санкції щодо клієнтів, які мають заборгованість перед ПАТ «Розрахунковий центр» за послугами, наданими у 2022 році, які передбачені внутрішніми документами ПАТ «Розрахунковий центр».
  2. Із врахуванням обмежень, накладених НКЦПФР щодо здійснення окремих операцій, нарахування комісій за послуги з обслуговування клірингових рахунків та субрахунків за березень 2022 року і надалі протягом дії воєнного стану, здійснювати виключно тим клієнтам, які укладали правочини щодо цінних паперів, кліринг та розрахунки за якими здійснював ПАТ «Розрахунковий центр».